Kontakt oss

Vi tar imot bestillinger via epost, pr.telefon og via nettbutikken. Vi sender over hele landet.

Mail 

Telefon

firmapost@sykkelsenteret.no

55 21 24 90

 

BETINGELSER

Betingelser og kjøpsvilkår

Først og fremst vil vi takke for at du vurderer å benytte deg av vår butikk, og håper på at du vil føye deg inn hos oss sammen med våre andre fornøyde kunder. Vi ser fram til å kunne hjelpe deg på best mulig måte. Vi tar utgangspunkt i kjøpsloven. Mer info her.

Bestilling. For at en bestilling skal være tre i kraft, må bestiller være fylte 18år og myndig. Alle bestillinger er bindende i henhold til Norsk kjøpslov. Denne trer i kraft ved betaling eller utstedelse av betalingsinformasjon ved manuell betaling.

Betaling. Alle varer i vår nettbutikk kan betales direkte med Visa. Dersom en vare betalt med Visa mot formodning ikke skulle være leveringsklar, vil beløpet omgående tilbakeføres avsenders konto. Ved spesialbestillinger og ombygginger hvor kunde har vært i dialog med oss eller priser endres utover det som er oppført i nettbutikken, vil betaling foregå via bank overføring. Mindre pakker kan da også sendes mot oppkrav. Overføring skal gjøres til konto 3625.07.76386 og skal merkes med betalingens gjeldende.

Levering. Pakker sendes innen de nærmeste dagene fra bestilling eller fra bestillingsvarer er ankommet vårt lager. Dette er ikke gjeldende dersom bevegelige helligdager eller helg hindrer levering. Varen vil da sendes så snart som mulig. Du vil bli kontaktet per telefon dersom det skulle oppstå forsinkelser med leveringen fra vår side. Vi sender alle varer med Posten. Varer blir levert på nærmeste postkontor. Forsendelsestid vil variere mellom 3-5 dager. Alle Sykler vi sender blir først montert og sjekket av pofesjonelle mekanikere. Gir og bremser blir justert og alle komponenter sjekket. Når du får sykkelen må du montere pedalene, sette på fremhjulet og snu/sette fast styre. Ved sending av sykler vil vi alltid prøve å holde antall deler som må settes på av deg som kunde til et minimum. 

Sporing. Har du handlet i vår nettbutikk, kan du spore pakken din HER:

Angrefrist. Kunden har angrefrist i henhold til lov om angrefrist.

Priser. Alle priser i vår nettbutikk er inkludert moms.

Frakt. 369kr standardsykler, 700 for el-sykler og spinningsykler og 99kr for andre produkter. For sykler gjelder fraktpris pr. sykkel, og for andre produkter er det 99,- samlet. Vi kombinerer frakt så langt det lar seg gjennomføre.

Reklamasjon. Dersom mottatt vare inneholder feil eller mangler ber vi dem om å ta kontakt med oss snarest. Kundens rett på reklamasjon er i henhold til kjøpsloven. Vi vil alltid stille med vår beste forståelse og gjøre vårt ytterste for å imøtekomme dem. Ved skade grunnet transport, skal reklamasjonskravet rettes transportør.

Forbehold.  Vi tar forbehold om endringer av produkter utenfor vår kontroll og trykkfeil.

 

 

OM SYKKELSENTERET

Sykkelsenteret a/s er en av landets største total leverandører av sykkel og sykkelutstyr. Vårt motto : Kvalitet til lavpris !

Vår grunnregel er å levere kunden den beste varen til den beste prisen med den beste servicen. Dette akter vi å oppnå med nøye utvalgte varer som gir mest for pengene innen sitt respektive segment. Vi yter og topp faglig kompetanse, og har hyggelig betjening og ett spennende handlemiljø. Vi streber kontinuerlig etter å dekke ditt behov på best mulig måte på alle områder.

 Dette gjelder så vel sykler som utstyr,og både i butikk og på verksted. Hos oss finner du som kunde fagkunnskap og ekspertise.

 

 

Det er brødrene Knut og Per-Ivar Bøe som eier og driver Sykkelsenteret A /S.

Nå har den yngre generasjon ved Ingvar L Bøe (sønn av Knut) overtatt som daglig leder.Knut og Per-Ivar startet forretningen i 1979 sammen med faren Martin Bøe. De har i løpet av disse 37 årene bygget opp
Sykkelsenteret A /S til en av landets største forretninger innen sykkel. 

I tillegg til å lede og arbeide i Sykkelsenteret A /S, har brødrene Bøe også fått fram en rekke toppsyklister i Norge de siste 35 år, innen klubb-og landslag.

Sykkelsenteret AS følger med i tiden, og vi har i dag også en god nettbutikk! Her er de fleste av våre varer tilgjengelige.

Vi sender over hele landet.

Følg oss gjerne på Facebook

 

PS! Vi opplever problemer med kontaktskjemaet under, send oss heller en epost, firmapost@sykkelsenteret.no

Send oss en beskjed