Kontakt oss

Vi tar imot bestillinger via epost, pr.telefon og via nettbutikken. Vi sender over hele landet.

Mail 

Telefon

firmapost@sykkelsenteret.no

55 21 24 90

 

BETINGELSER

Betingelser og kjøpsvilkår

Først og fremst vil vi takke for at du vurderer å benytte deg av vår butikk, og håper på at du vil føye deg inn hos oss sammen med våre andre fornøyde kunder. Vi ser fram til å kunne hjelpe deg på best mulig måte. Vi tar utgangspunkt i kjøpsloven. Mer info her.

Bestilling. For at en bestilling skal være tre i kraft, må bestiller være fylte 18år og myndig. Alle bestillinger er bindende i henhold til Norsk kjøpslov. Denne trer i kraft ved betaling eller utstedelse av betalingsinformasjon ved manuell betaling.

Betaling. Alle varer i vår nettbutikk kan betales direkte med Visa. Dersom en vare betalt med Visa mot formodning ikke skulle være leveringsklar, vil beløpet omgående tilbakeføres avsenders konto. Ved spesialbestillinger og ombygginger hvor kunde har vært i dialog med oss eller priser endres utover det som er oppført i nettbutikken, vil betaling foregå via bank overføring. Mindre pakker kan da også sendes mot oppkrav. Overføring skal gjøres til konto 3625.07.76386 og skal merkes med betalingens gjeldende.

Levering. Pakker sendes innen de nærmeste dagene fra bestilling eller fra bestillingsvarer er ankommet vårt lager. Dette er ikke gjeldende dersom bevegelige helligdager eller helg hindrer levering. Varen vil da sendes så snart som mulig. Du vil bli kontaktet per telefon dersom det skulle oppstå forsinkelser med leveringen fra vår side. Vi sender alle varer med Posten. Varer blir levert på nærmeste postkontor. Forsendelsestid vil variere mellom 3-5 dager. Alle Sykler vi sender blir først montert og sjekket av pofesjonelle mekanikere. Gir og bremser blir justert og alle komponenter sjekket. Når du får sykkelen må du montere pedalene, sette på fremhjulet og snu/sette fast styre. Ved sending av sykler vil vi alltid prøve å holde antall deler som må settes på av deg som kunde til et minimum. 

Sporing. Har du handlet i vår nettbutikk, kan du spore pakken din HER:

Angrefrist. Kunden har angrefrist i henhold til lov om angrefrist.

Priser. Alle priser i vår nettbutikk er inkludert moms.

Frakt. 369kr standardsykler, 700 for el-sykler og spinningsykler og 99kr for andre produkter. For sykler gjelder fraktpris pr. sykkel, og for andre produkter er det 99,- samlet. Vi kombinerer frakt så langt det lar seg gjennomføre.

Reklamasjon. Dersom mottatt vare inneholder feil eller mangler ber vi dem om å ta kontakt med oss snarest. Kundens rett på reklamasjon er i henhold til kjøpsloven. Vi vil alltid stille med vår beste forståelse og gjøre vårt ytterste for å imøtekomme dem. Ved skade grunnet transport, skal reklamasjonskravet rettes transportør.

Forbehold.  Vi tar forbehold om endringer av produkter utenfor vår kontroll og trykkfeil.

 

Personvernerklæring for Sykkelsenteret AS

  • Behandlingsansvarlig - Daglig Leder er på vegne av Sykkelsenteret AS behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger. 

  • Personopplysninger som lagres – Vi lagrer følgende personopplysninger om våre nettkunder og verkstedskunder; Navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Vi lagrer i tillegg kjøpshistorikk og adferdsmønster på vår nettside, dvs. opplysninger om hvordan den enkelte kunde navigerer på siden. Det blir ikke lagret informasjon om kunder som handler over disk i butikken i Edvard Greigs Vei 3 A, Bergen.

  • Formål med behandlingen – Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg.  
  • Grunnlaget for behandlingen – Informasjon om navn, adresse, telefon, e-postadresse benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6 (b).
  • Innhenting av personopplysninger – Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt på våre nettsider i forbindelse med ditt kjøp. Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt våre mekanikere i forbindelse med innlevering av sykkel på verkstedet. Vi bruker informasjonskapsler/cookies på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best kundeopplevelse og service. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies). Les mer om bruk av informasjonskapsler her
  • Utlevering av opplysninger til tredjeparter - For å kunne oppfylle våre forpliktelser etter avtalen utleveres nødvendige opplysninger til våre samarbeidspartnere, Posten/Bring.
  • Sletting av personopplysninger - Opplysninger vi etter bokføringsloven er forpliktet til å bevare vil lagres i inntil 5 år, i henhold til lovens krav.

  • Rettigheter for den registrerte - Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger.

  • Informasjonssikkerhet – Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll.

 

Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skriftlig til følgende adresser:

Sykkelsenteret AS

Edvard Griegs Vei 3 A

5059 Bergen
 

PS! Vi har for tiden problemer med kontaktskjemaet, send oss heller en mail på salg@sykkelsenteret.no

Send oss en beskjed