OM SYKKELSENTERET

Sykkelsenteret a/s er en av landets største total leverandører av sykkel og sykkelutstyr. Vårt motto : Kvalitet til lavpris !

Vår grunnregel er å levere kunden den beste varen til den beste prisen med den beste servicen. Dette akter vi å oppnå med nøye utvalgte varer som gir mest for pengene innen sitt respektive segment. Vi yter og topp faglig kompetanse, og har hyggelig betjening og ett spennende handlemiljø. Vi streber kontinuerlig etter å dekke ditt behov på best mulig måte på alle områder.

 Dette gjelder så vel sykler som utstyr,og både i butikk og på verksted. Hos oss finner du som kunde fagkunnskap og ekspertise.

 

Det er brødrene Knut og Per-Ivar Bøe som eier og driver Sykkelsenteret A /S.

Nå har den yngre generasjon ved Ingvar L Bøe (sønn av Knut) overtatt som daglig leder.Knut og Per-Ivar startet forretningen i 1979 sammen med faren Martin Bøe. De har i løpet av disse 37 årene bygget opp
Sykkelsenteret A /S til en av landets største forretninger innen sykkel. 

I tillegg til å lede og arbeide i Sykkelsenteret A /S, har brødrene Bøe også fått fram en rekke toppsyklister i Norge de siste 35 år, innen klubb-og landslag.

Sykkelsenteret AS følger med i tiden, og vi har i dag også en god nettbutikk! Her er de fleste av våre varer tilgjengelige.

Vi sender over hele landet.

Følg oss gjerne på Facebook

 

 

Send oss en beskjed